Politiikka
Miten yhtenäisyyttä rikotaan?
Valhe maailman onnellisimmasta kansasta
Suomen ja suomalaisten mahdollisuuksia hyvään elämään heikennetään jatkuvasti. EU puuttuu talouttamme heikentävästi moniin asioihin. Moni pitää EU:ta hyvänä asiana, mainiten monet tukipaketit. Vastaan tuohon vertauksella: ”Lainaatko mulle tonnin, jos lupaan maksaa viisisataa takaisin?” Suomen talouden heikennysten hyväksyminen on ”alemmalla tasolla” pääosin ymmärtämättömyyttä, mutta johtotasolla välinpitämättömyyttä. Korkeimman valtiojohtomme ja maailmaa johtavan valtaeliitin intresseissä on uusi maailmanjärjestys (New world order), joten sen tahon toiminta on täysin tarkoituksellista.
Millä keinoilla tähän on tultu?
Lyhesti ilmaistuna keinoina ovat manipulointi ja kansalaisten jakaminen ”eri leireihin” eripuran avulla. Verrattuna pohjois-Koreaan, suurin ero on se, että luulemme tekevämme vapaaehtoisesti.
Asiassa ”syvemmälle” mentäessä manipuloinnin keinoina on ollut ja on edelleen:
Pelko ja ylemmyydentunto yhdistettynä:
Useimmat ihmiset haluavat säilyttää taloudellisen- ja muun asemansa. Tätä on taitavasti käytetty hyväksi aloittamalla heikennykset heikompiosaisista. Paremmassa asemassa olevat on manipuloitu ajattelemaan, ettei tuo meitä koske ja ”on oikein, ettei noille laiskoille kuulukaan mitään hyvää”. Maahantulijoita hyysäämällä tuota kahtiajakoisuutta on vielä korostettu. Ns. ”parempiosaiset” ovat tiedostamattomasti peloissaan ja ovat siksi linnoittautuneet puolustamaan omaa tilannettaan. Näin he eivät halua nähdä ja ymmärtää sitä, miten huonoon suuntaan yhteiskuntaamme ajetaan.
Vertaus edellisestä: Ajatellaan elintärkeän vesisäiliön vuotavan. Manipuloimalla tuo vuoto on piilotettu näkyvistä, jolloin tilanteen korjaajat tuhlaavat energiaansa kantamalla lisää vettä vuotavaan säiliöön.
Yhteiskunta on aina kokonaisuus, jossa yhden hyvinvointi luo toisellekin hyvinvointia.
Katkeruuden herättäminen ja sen avulla heikentäminen:
Katkeruus ja anteeksiantamattomuus heikentää suunnattomasti ihmistä. Sen vallassa oleva saattaa luulla saavansa siitä voimaa, mutta todellisuudessa koko ajan heikentää ymmärrystään ja mieltään sekä lopulta myös terveyttään.
Meitä hallitsevat käyttävät tätäkin hyväkseen, koska he eivät ylemmyydentunnossaan välitä lainkaan ihmisyydestä, vaan kokevat ihmiset kuin huolenpitoa tarvitsemattomina tuotantoeläiminä.
Nimeä mainitsematta (etten saa syytettä), erään ”johtajamme” lausuma:
”Suomalaiset ensin, on vahingollista ajattelua.”
Tuon sanoessaan hän antaa ymmärtää, että muista, kuin suomalaisista pitää välittää enemmän. Väitän, ettei hän välitä aidosti muista ihmisistä, vaan ainoastaan omasta elitistisestä ryhmästään, joka pyrkii maailmanherruuteen monin keinoin, myös epäsopua ja kahtiajakautumista luomalla.
Lisäksi hän pettää itseään, olettaessaan olevansa tuon ryhmittymän kunnioitettu jäsen, vaikka todellisuudessa on vain juoksupojan asemassa. Valheen tietä kulkiessa myös jokainen valehtelija tulee lopulta petetyksi.
Tahallisten eturistiriitojen luominen:
Vanha sanonta: ”Kateus vie kalatkin vedestä.” Jos johtajillamme olisi ihmisistä välittävä asenne ja reaaliteettien huomioiminen, kateus voisi poistua lähes kokonaan. Suomalaisia haukutaan sisäänpäin kääntyneiksi ja kateellisiksi, mutta sekin lienee pääosin manipuloinnin aiheuttamaa. Ihmiset muotoutuvat osittain sellaisiksi, joina heitä pidetään.
Selvennän kahta käsitettä:
- RAKKAUS kasvaa käytettäessä.
- RAKKAUDEN TYÖ onkin jo pääosin resurssi, joka johonkin suunnattaessa on aina pois jostain muualta.
Ns. positiivinen syrjintäkin luo pääosin tyytymättömyyttä ja eturistiriitoja. Sen seurauksena myös joissakin tapauksissa vähempiosaiset joutuvat rahoittamaan parempiosaisia. Kokonaisuutena menettely köyhdyttää merkittävästi Suomea. Wikipedia: Periaatetta sovelletaan joissakin maissa, kun taas toisissa sitä pidetään syrjintänä.
Esimerkki manipuloinnista syyllistämisen avulla:
Voiko olla, että hyväntekeväisyys- eli rahankeräysmainontakin on manipulointia? Normaalin tv-mainonnan hinta on todella korkea. Usein tuota rahankeräysmainontaa julkaistaan ryppäissä eli yhdellä kanavalla illan aikana useita mainoksia. Tuo mainonta ei voi tuottaa niin paljoa, kuin sen normaalihinta olisi eli keräystuotto jää negatiiviseksi. Tehdäänkö näin, että ihmiset syyllistyisivät: ”Pitäisikö minunkin lahjoittaa tai lahjoittaa enemmän, kun muutkin lahjoittavat?” Näin syyllisyyttä kokeva ihminen pitää itseään huonona ja nöyrtyy hyväksymään kyseenalaisia päätöksiä.
Jussi Kankaristo, kansanedustajaehdokas V-S nro 6